MedWatch

Hofteselskab lægger an til salg

Det er endelig blevet til en CE-mærkning for det danske hofteselskab Medichanical, og nu skal selskabet til at samle kunder og igennem en sidste kapitalrejsning til at finansiere lanceringen af selskabets produkt, x-pander.

Foto: Colourbox

Det endte med at tage lidt længere tid at få deres produkt på gaden, end stifterne af Medichanical havde regnet med. De var studerende, da de begyndte, og regnede kun med at det ville tage nogle måneder. Det var fire år siden. Nu har selskabet så endelig fået den eftertragtede CE-mærkning, der gør, at de kan få gang i salget og kan begynde at kigge på eksportmarkederne og mulige samarbejdspartnere.

”Det tog ca. fjorten måneder at få fat i CE-mærkningen, som vi fik i midten af oktober, så vi har haft et rigtig travlt år, hvor vi har snakket frem og tilbage med myndighederne og kontaktet potentielle kunder og samarbejdspartnere,” forklarer Medichanicals adm. direktør, Eske Winther Petersen, da MedWatch møder ham og medstifteren Søren Buch i deres kontorfællesskab i gaderne bag Vor Frue Kirke i Aalborg.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Johnson & Johnson misser forventningerne til salget

Selvom der er blevet solgt utallige Johnson & Johnson-vacciner mod covid-19, og Genmab-midlet Darzalex også har spædet godt til i kassen, så præsterer selskabet dårligere end analytikerne ventede i tredje kvartal.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier