MedWatch

Fyret chef fra Novo-selskab og tidligere Starkey-boss er skyldige i bedrageri for millioner

Efter mere end to års FBI-efterforskning er der faldet dom i en sag om bedrageri og underslæb for adskillige millioner af dollar i høreapparatskoncernen Starkey. Blandt de dømte er en tidligere topchef for Starkey samt en fyret chef fra det Novo-ejede Sonion.

Colourbox
Starkeys tidligere topchef har sammen med sin ven og forretningspartner svindlet og stjålet for mere end 20 mio. dollars (128 mio. kr.) i perioden 2006-2015. Det har en amerikansk domstol netop slået fast. Foto: Colourbox

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Leo Pharma får skarp konkurrence på det danske psoriasismarked

Danske Leo Pharma får kamp til stregen på det danske marked for psoriasis-behandling, hvor antallet af førstelinje biologiske lægemidler mod sygdommen er oppe på seks, der nu skal kæmpe om en patientpopulation, der for biologiske midler stadig er begrænset.

Rehab-selskab går på opkøbsjagt efter børsnotering

Det svenske selskab Handicare har for nylig gennemført én af de største børsnoteringer af et medicoselskab på globalt plan i mange år. Godt en halv mia. kr. fik selskabet i kassen, der hovedsageligt skal bruges på ekspansion og opkøb, fortæller adm. direktør i Handicare Asbjørn Eskild.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier