MedWatch

Fyret chef fra Novo-selskab og tidligere Starkey-boss er skyldige i bedrageri for millioner

Efter mere end to års FBI-efterforskning er der faldet dom i en sag om bedrageri og underslæb for adskillige millioner af dollar i høreapparatskoncernen Starkey. Blandt de dømte er en tidligere topchef for Starkey samt en fyret chef fra det Novo-ejede Sonion.

Colourbox
Starkeys tidligere topchef har sammen med sin ven og forretningspartner svindlet og stjålet for mere end 20 mio. dollars (128 mio. kr.) i perioden 2006-2015. Det har en amerikansk domstol netop slået fast. Foto: Colourbox

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Analytiker: Novos japanske pillestudie ser positivt ud

Det er positive sikkerhedsdata, som Novo torsdag har fremlagt for sin diabetespille, siger Sydbank-analytikeren Søren Løntoft, men advarer mod at bruge studiet til at drage for mange konklusioner om, hvorvidt behandligen reelt er bedre end Eli Lillys Trulicity.

Svenske forskere finder nye veje til medicin mod høretab

Forskere ved Karolinska Instituttet i Sverige har identificeret fire typer af nerveceller, hvoraf tre er helt nye. Opdagelsen kan lede til nye behandlingsformer af høreskader som tinnitus og aldersrelateret høretab. William Demant følger forskningen med interesse, men maner til besindighed.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier