MedWatch

Novo opdaterer forskningsstrategi og dropper ét område

Novo Nordisk har opdateret selskabets forsknings- og udviklingsstrategi og prioriteringer. Det betyder, at selskabet nu helt dropper de nuværende udviklingsprojekter indenfor oral insulin og kombinationer, der involverer oral insulin (opdateret 09:36).

Foto: Novo Nordisk/PR

Novo Nordisk tager et relativt drastisk skridt og prioriterer hårdt i selskabets forskning og udvikling. I forbindelse med fredagens kvartalsregnskab oplyser selskabet, at man har opdateret sin forsknings- og udviklingsstrategi og prioriteringer for "at afspejle den stadig mere udfordrende situation i forhold til betalerne af sundhedsydelser, navnlig i det amerikanske marked".

Novo Nordisk vil "yderligere intensivere sit fokus på at undersøge nuværende aktivers muligheder indenfor beslægtede sygdomsområder, der er karakteriseret ved et stort udækket behov, samt på at identificere nye aktiver ved hjælp af virksomhedens eksisterende teknologiplatform".

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Magnus Heunicke er smittet med corona

Sundhedsminister Magnus Heunicke er i selvisolation i Bruxelles, efter at ministeren har fået et positivt svar på en coronatest. Han deltog i en julefrokost i Sundhedsministeriet i fredags, hvorfra der også er et andet smittetilfælde, men smittekilden er endnu ikke fastslået.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier