MedWatch

Månedsløn til Kåre: Over 1 million kroner

En gedigen bonus trækker væsentligt op i lønregnskabet hos adm. direktør i Lundbeck, Kåre Schultz, for 2015.

2015 har ikke været et skidt år for adm. direktør i Lundbeck, Kåre Schultz, sådan rent økonomisk. I mandags kom det frem, at han havde fået et plaster på såret på 72,7 mio. kr. af Novo Nordisk.

Kåres håndtryk langt mere gyldent end først antaget

I dag onsdag kan man i årsregnskabet for Lundbeck så se, at han i 2015 har fået lidt over en million om måneden i hans første tid i selskabet, hvor han tiltrådte 20. maj 2015.

Lønpakken er splittet op med en løn på 4,6 mio. kr. samt en kontant bonus på 3,5 mio. kr. Derudover kommer pension på 1,2 mio. kr. og 0,2 mio. kr. i "andre fordele". Samlet set ender Kåre Schultz' lønpakke for 2015 på 9,5 mio. kr.

Det bliver dog trumfet af både finansdirektør Anders Götzsche, der har haft 11,4 mio. kr. at lune sig på i 2015, og af forskningsdirektør Anders Gersel Pedersen, som ender på en samlet lønpakke på 12,3 mio. kr. Begge lønpakker bliver væsentlig trukket op af Lundbecks aktiebaserede bonusprogram, der i 2015 udløste 4,9 mio. kr. til Anders Götzsche og 5,3 mio. kr. til Anders Gersel Pedersen.

Lundbeck øger nu toplinjen og udvider topledelsen

Forsiden lige nu

Græske politikere skal undersøges i Novartis-sag

Det græske parlament har besluttet at nedsætte et særligt udvalg, der skal undersøge politikernes rolle i den påståede Novartis-skandale. Novartis’ græske direktør betvivler, at den overhovedet har fundet sted.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier