MedWatch

Nyt dansk biotekselskab er tæt på klinisk forsøg

MonTa Bioscience er i dialog med flere investorer. En halv million euro til udvikling og modning står mellem dem og et fase 1-forsøg. Men med betinget tilsagn fra en investor, er selskabets direktør optimistisk.

Foto: Colourbox

Et nystartet dansk biotekselskab inden for cancerimmunterapi fokuserer på hurtigt at komme i fase 1 forsøg på patienter.

Firmaet arbejder på kapital til gennemføre udviklingen, og selskabets direktør fører samtaler med flere investorer - og har allerede fået betinget tilsagn.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Topchef efter nyt studieflop: "Det ligner jo lidt en Orphazyme"

Efter endnu et fejlslagent fase 2-forsøg, der har kostet biotekselskabet Asarina Pharma 50 mio. kr., nærmer det danskledede selskab sig afgrunden. Kun to skud har selskabet nu tilbage i bøssen, finansieringen til det ene mangler, og flopper de også, må selskabet dreje nøglen om, fortæller topchef Peter Nordkild.

Mærsk-donation til KU skal give laboratorier i topklasse

Etableringen af nye faciliteter i Mærsk Tårnet sikrer såkaldte GMO klasse 3-laboratorier, hvor forskere i Danmark vil kunne arbejde med blandt andet virus på et langt mere avanceret niveau end hidtil, lyder det fra Københavns Universitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier