MedWatch

Canada frygter for medicinmangel i kølvandet på Trump-udspil

Den canadiske lægemiddelindustris brancheforening råber vagt i gevær ovenpå præsident Donald Trumps melding om at åbne for import af lægemidler fra blandt andre Canada. Det kan føre til medicinmangel i Canada, lyder advarslen.

Den canadiske lægemiddelindustris brancheforening frygter for medicinmangel, hvis Trumps planer om at tillade parallellimport af medicin fra Canada til USA bliver en realitet. | Foto: Cole Burston / AFP / Ritzau Scanpix

Donald Trumps planer om at tillade import af medicin fra Canada og andre lande får nu lobbyister i den canadiske lægemiddelindustris brancheforening til at se rødt.

De frygter for mangel på medicin, såfremt præsidentens planer bliver en realitet, og brancheforeningen kalder derfor på lovgivning, der forbyder al eksport af medicin fra Canada til USA.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier