MedWatch

Philip Just Larsen var chef hos Lilly og Sanofi - nu skal han bygge et smerteimperie

Forskeren Philip Just Larsen har stået for diabetesforskning hos Novo, Sanofi og Eli Lilly, men er nu forskningschef i tyske Grünenthal, hvor han vil udvikle fremtidens smertemedicin og måske finde en løsning på den amerikanske opioid-epidemi.

Philip Just Larsen blev i marts udnævnt til forskningsdirektør i det tyske smertemedicinsselskab Grünenthal. | Foto: Grünenthal

Da Philip Just Larsen i foråret tog over som forskningsdirektør i det tyske smertemedicinsselskab Grünenthal, markerede det samtidig den foreløbige ende på en 20 år lang karriere i diabetesforskning.

Den danske forsker har været ansvarlig for en håndfuld af Novo Nordisks tidlige studier med stoffet liraglutid, som senere blev til Victoza og Saxenda. Han har været direktør for tidlig diabetesforskning hos Eli Lilly, mens de udviklede den senere storsællert Trulicity. Og han var indtil foråret forskningsdirektør for diabetes hos Sanofi.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Tvivl om finansiering bag forskningsfradrag

Regeringen vil finansiere en forhøjelse af forsknings- og udviklingsfradraget med en sanering af erhvervsstøtteordningerne, men det lader sig ikke nødvendigvis gøre, lyder det fra Erhvervsstyrelsens tidligere direktør og De Konservatives finansordfører Rasmus Jarlov.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier