MedWatch

Novo-topchef: Ingen planer om fyringer i 2019

Novo Nordisk vil inden udgangen af i år have afskediget 1300 medarbejdere, og de fleste af de fyringer er allerede blevet annonceret. Ifølge topchef Lars Fruergaard Jørgensen har man ingen planer om "nye tiltag" på den front til næste år, men han understreger dog, at man "hele tiden skal kigge på, hvordan man allokerer ressourcerne".

Foto: /Ritzau Scanpix/Asger Ladefoged/

Novo Nordisk satte torsdag morgen i forbindelse med sit kvartalsregsnkab tal på, hvor mange medarbejdere der skal finde nyt arbejde efter den omstrukturering, som medicinalselskabet har gennemført i løbet af 2018.

1300 ansatte vil ved årets udgang have fået en fyreseddel. Det er et stykke fra de 3000 medarbejdere, der blev nævnt i danske medier i løbet af sommeren, og ifølge adm. direktør Lars Fruergaard Jørgensen har man ingen planer om at fortsætte fyringsrunden næste år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Biomarin forbereder sig på europæisk godkendelse af Ascendis-konkurrent

Amerikanske Biomarin opjusterer både forventningerne til omsætningen og underskuddet i forbindelse med regnskabet for årets andet kvartal. Samtidig melder selskabets topchef, at det kommercielle team er i gang med forberedelserne til en eventuel godkendelse af Voxzogo, der kan blive en mulig konkurrent til Ascendis-kandidat.

Merck lander som ventet i andet kvartal

Medicinalselskabet Merck, kendt som MSD i Europa, har torsdag leveret et regnskab for årets andet kvartal, der i det store hele lever op til analytikeres forventninger til såvel indtjening som omsætning.

FDA giver Lantus-patienter adgang til efterligning fra Mylan

Den amerikanske lægemiddelstyrelse, FDA, har onsdag godkendt, at brugere af det langtidsvirkende insulin Lantus fra Sanofi kan få udleveret det langtidsvirkende insulin Semglee fra Mylan, uden først at få udskrevet en specifik recept på Semglee hos lægen. Sydbank-analytiker vurderer dog ikke, at det får stor betydning for Novo Nordisk.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier