MedWatch

Forbrugsuafhængig pris bringer Vertex' midler til flere danskere

Medicinalvirksomheden Vertex har indgået en ny type prisaftale med Amgros, der giver danske læger adgang til nuværende og fremtidige lægemidler fra virksomheden til en fast pris uanset forbrug.

Foto: Gregory Bull/AP/POLFOTO/arkiv

Mod betaling af et fast, månedligt beløb kan danske sygehuse fremover behandle alle relevante patienter for cystisk fibrose.

En helt ny type prisaftale mellem medicinalvirksomheden Vertex og regionernes fælles medicinindkøber, Amgros, betyder nemlig, at regionerne får adgang til virksomhedens lægemiddel Orkambi mod cystisk fibrose til en fast pris uanset forbrug - særligt for aftalen er desuden, at prisaftalen også omfatter eventuelle lægemidler, der måtte blive bragt til markedet i aftalens fire-årige løbetid.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier