MedWatch

Novo Nordisk og ærkerivalen åbner nye diabetescentre

Den amerikanske medicinalkoncern og Novo Nordisk-rival Eli Lilly har åbnet et nyt center for grundforskning på diabetesområdet på sin hjemmebane i byen Indianapolis, mens Novo Nordisk officielt har slået dørene op til et lignende forskningcenter i den engelske by Oxford.

Novo Nordisks koncerndirektør for forskning og udvikling, Mads Krogsgaard Thomsen (th), tegner og fortæller for blandt andre den britiske Business, Energy and Industrial Strategy Secretary, Greg Clark (tv) og den danske uddannelses- og forskningsminister, Tommy Ahlers (mf). Foto: University of Oxford/John Cairns

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Life science-klynger går sammen i nationalt netværk

Fire regionale erhvervsklynger og to innovationsnetværk går sammen med fem universiteter om at styrke det nationale samarbejde om udvikling og test af sundheds- og velfærdsteknologier. Industrien er skeptisk, mens regionernes formand hilser tiltaget velkomment.

Neurosearch flytter ind hos ny køber

Det tidligere biotekselskab Neurosearch tager endnu et skridt mod sit endeligt, da selskabet nu officielt er flyttet ind hos transportselskabet NTG, der i august købte 22,5 pct. af Neurosearchs aktier.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier