MedWatch

Oncology Venture køber sig til størstedelen af kræftmiddel i fase 3

Hørsholm-virksomheden Oncology Venture køber yderligere 5 pct. af rettighederne til et fase 3-cancermiddel og sidder nu på mere end halvdelen af ejerskabet af midlet. Samtidig har selskabet for tredje gang fået mere tid til at beslutte, om det vil udnytte en option på at øge ejerandelen yderligere.

Danske Oncology Venture med Peter Buhl Jensen i spidsen har sammen med co-investoren Sass & Larsen Aps for tredje gang forlænget en aftale, der giver biotekselskabet mulighed for at købe en større del af spinout-selskab med rettigheder til cancermidlet dovitinib (TKI258). Foto: /ritzau/Lars Krabbe

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Life science-klynger går sammen i nationalt netværk

Fire regionale erhvervsklynger og to innovationsnetværk går sammen med fem universiteter om at styrke det nationale samarbejde om udvikling og test af sundheds- og velfærdsteknologier. Industrien er skeptisk, mens regionernes formand hilser tiltaget velkomment.

Neurosearch flytter ind hos ny køber

Det tidligere biotekselskab Neurosearch tager endnu et skridt mod sit endeligt, da selskabet nu officielt er flyttet ind hos transportselskabet NTG, der i august købte 22,5 pct. af Neurosearchs aktier.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier