MedWatch

Genmab-rival vinker farvel til driftsdirektør og ændrer ledelsesstruktur

Amerikanske Celgene, der markedsfører den væsentligste rival til Genmabs kræftmiddel Darzalex, tager afsked med sin driftsdirektør med øjeblikkelig virkning. Det sker efter et regulatorisk nederlag og fører samtidig til en gennemgribende ændring af ledelsesstrukturen.

Foto: /ritzau/AP/

Den amerikanske medicinalkoncern Celgene har med øjeblikkelig virkning skilt sig af med sin koncerndirektør med ansvar for driften, Scott Smith, og det medfører mere gennemgribende ændringer i toppen, hvor topchef Mark Alles lægger stort set alle forretningsdele ind under sine ansvarsområder.

"Celgene modificerer sin koncerndirektionsstruktur for at øge ledelsens fokus på at opbygge Celgene til fortsat langsigtet succes. Udover sine nuværende ansvarsområder vil Mark også få ansvaret for det strategiske lederskab af Celgenes globale hæmatologi og onkologi-forretning, globale inflammation og immunologi-forretning, produktion, regulatoriske anliggender og klinisk udvikling," skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier