MedWatch

Medicinrådet afviser møde med Biogen om Spinraza

Efter to afvisninger i Medicinrådet til muskelsvindmidlet Spinraza har Biogen inviteret til et dialogmøde, der skulle føre til en løsning på den tilsyneladende fastlåste konflikt. Men det afviser Medicinrådet nu. Biogens adm. direktør stiller sig uforstående over for beslutningen.

Medicinrådet afviser Biogens opfordring til at mødes for at finde en løsning på udfordringen med at få godkendt lægemidlet Spinraza til behandling af børn med muskelsvindsygdommen Spinal atrofi af typen II.

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Analytiker: Novos japanske pillestudie ser positivt ud

Det er positive sikkerhedsdata, som Novo torsdag har fremlagt for sin diabetespille, siger Sydbank-analytikeren Søren Løntoft, men advarer mod at bruge studiet til at drage for mange konklusioner om, hvorvidt behandligen reelt er bedre end Eli Lillys Trulicity.

Svenske forskere finder nye veje til medicin mod høretab

Forskere ved Karolinska Instituttet i Sverige har identificeret fire typer af nerveceller, hvoraf tre er helt nye. Opdagelsen kan lede til nye behandlingsformer af høreskader som tinnitus og aldersrelateret høretab. William Demant følger forskningen med interesse, men maner til besindighed.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier