MedWatch

Medicingigant henter digital inspiration hos københavnske skoleelever

Boehringer Ingelheim deltager i projekt, hvor københavnske folkeskoleklasser lærer at udvikle digitale løsninger til erhvervslivets udfordringer. "Ikke usandsynligt, at vi ender med at arbejde videre med en eller flere af idéerne," lyder det fra medicinalselskabet.

1200 skoleelever deltog i september i startskuddet til Coding Class Cph, hvor 62 københavnske folkeskoleklasser i samarbejde med erhvervslivet skal træne digital innovation. Foto: /Ritzau Scanpics/Mads Claus Rasmussen

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Analytiker: Novos japanske pillestudie ser positivt ud

Det er positive sikkerhedsdata, som Novo torsdag har fremlagt for sin diabetespille, siger Sydbank-analytikeren Søren Løntoft, men advarer mod at bruge studiet til at drage for mange konklusioner om, hvorvidt behandligen reelt er bedre end Eli Lillys Trulicity.

Svenske forskere finder nye veje til medicin mod høretab

Forskere ved Karolinska Instituttet i Sverige har identificeret fire typer af nerveceller, hvoraf tre er helt nye. Opdagelsen kan lede til nye behandlingsformer af høreskader som tinnitus og aldersrelateret høretab. William Demant følger forskningen med interesse, men maner til besindighed.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier