MedWatch

Biogen vil i ny dialog med Medicinrådet om Spinraza

Selskabet Biogen, der står bag midlet Spinraza, som to gange er blevet afvist af Medicinrådet, arbejder intenst på at få en ny ansøgning stablet på benene. Processen besværliggøres imidlertid af Danmarks ”urealistiske høje krav til effekten,” lyder det fra selskabets adm. direktør.

Medicinrådet sætter et krav til behandlingseffekten af Spinraza, som er urealistisk og uopnåeligt højt, og det gør det svært at nå til enighed om prisen, mener Janne Harder, adm. direktør i Biogen Danamark

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Lundbeck på FDA's sorte liste: Vi forstår det ikke

De amerikanske sundhedsmyndigheder har offentliggjort en liste med selskaber, der kan have benyttet sig af tvivlsomme taktikker for at forsinke generisk konkurrence. Lundbeck er blandt dem, men det er helt forfejlet, siger selskabets pressechef.

To nye kliniske studier giver Roches blødermiddel et ekstra løft

Roches nye blødermiddel Hemlbra, en markant konkurrent til Novo Nordisks medicin til samme sygdom, har med et par nye datasæt vist en dramatisk effekt på blødningerne hos patienterne, og det lover godt for midlet, der allerede giver de traditionelle hæmofilbehandlinger kvaler.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier