MedWatch

HR-direktør beskyldt for sexchikane hos Copenhagen Medical

En række yngre kvinder har sagt op hos Copenhagen Medical efter grænseoverskridende oplevelser med HR-direktøren i diagnostikselskabet, som nu bliver beskyldt for uønsket at massere deres ben, skrive upassende sms’er til dem om natten og banke på deres hotelvinduer.

Copenhagen Medical har tjent styrtende på at teste danskerne under coronapandemien. Nu anklages selskabets HR-direktør for grænseoverskridende opførsel undervejs. | Foto: Thomas Borberg

Flere tidligere ansatte i Copenhagen Medical har oplevet, at diagnostikvirksomhedens HR-direktør Ronnie Andersen har presset dem til at fortælle ham om deres dating- og sexliv, sendt dem flirtende sms-beskeder om natten og taget på deres ben under påskud af at ville give massage.

Det skriver Frihedsbrevet, der har talt med fire kvinder i begyndelsen af 20’erne, der opsagde deres stillinger efter de ubehagelige episoder, og som optræder anonymt i Frihedsbrevets dækning af sagen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Lundbeckfonden ser mulighed for børsnotering af Ferrosan om fem år

Hvis væksten fortsætter for Ferrosan Medical Devices kan medicoselskabet være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont, vurderer Arne Due-Hansen, chef for strategiske investeringer i Lundbeckfonden. Fonden har netop annonceret købet af medicoselskabet sammen med ATP og Kirk Kapital.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier