MedWatch

EU-lande foreslår længere deadline på cybersikkerhedskrav til medicinalproducenter

Står det til ministre fra EU’s medlemsstater, skal alle lande – og dermed erhvervslivet – have seks måneder ekstra til at efterleve de kommende krav fra EU’s omfattende cybersikkerhedsrevidering. ”Indsatsen er høj,” siger slovensk formand.

(ARKIV) | Foto: Yves Herman/REUTERS / X00380

BRUXELLES – Når EU’s 27 medlemslande snart skal i gang med implementeringen af nye, potentielt omfattende regler for medicinalproducenters cybersikkerhed, skal det være med en klar bagkant, men længere ude i horisonten.

Sådan lyder meldingen fra EU’s ministre, der fredag vedtog en såkaldt fælles holdning til den igangværende revidering af EU’s omfattende cybersikkerhedsdirektiv, NIS2.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Pharmadanmark om massefyringer i Leo Pharma: En del af gamet

Onsdagens melding om, at Leo Pharma de næste to år samlet skal nedlægge 1000 stillinger, skriver sig ind i en række af massefyringer i branchen, der er sket de senere år. Industrien skriger imidlertid på arbejdskraft, og fagforeningen Pharmadanmark har af samme grund opfordret Leo Pharma til straks at lave en jobbørs.

Overvældende flertal blåstempler nye EMA-beføjelser

Europa-Parlamentet har, få måneder før de nye opgaver skal varetages, vedtaget stærkere beføjelser til overvågning til EU’s lægemiddelagentur, EMA. Medicinalsektoren skal forberede sig på i udgangspunktet at være uden for døren i arbejdet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier