MedWatch

Zibrandtsen-innovationscenter udvikler startups og kører med underskud

Centeret har svært ved at få balance i regnskabet, men det har heller aldrig været ambitionen, at det skulle give overskud, fortæller Claus Zibrandtsen. Stedet skal udvikle startups, og pengene skal komme andre steder fra, lyder det.

Innovationscenteret åbnede i marts 2018 og har siden da huset mellem 50 og 60 forskellige startups, fortæller Claus Zibrandtsen. | Foto: Inqvation / PR

Ser man udelukkende på Inqvations regnskab, ser det ikke umiddelbart lyst ud for Zibrandtsen-familiens 3.300 kvadratmeter store innovationscenter i Taastrup.

Sidste år lød underskuddet på over 15 mio. kr, og året før var det omkring en million højere. Men i Zibrandtsen-familien ryster man ikke i bukserne over de røde tal. For det har aldrig været ambitionen at tjene penge på innovationscenteret.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Pharmadanmark om massefyringer i Leo Pharma: En del af gamet

Onsdagens melding om, at Leo Pharma de næste to år samlet skal nedlægge 1000 stillinger, skriver sig ind i en række af massefyringer i branchen, der er sket de senere år. Industrien skriger imidlertid på arbejdskraft, og fagforeningen Pharmadanmark har af samme grund opfordret Leo Pharma til straks at lave en jobbørs.

Overvældende flertal blåstempler nye EMA-beføjelser

Europa-Parlamentet har, få måneder før de nye opgaver skal varetages, vedtaget stærkere beføjelser til overvågning til EU’s lægemiddelagentur, EMA. Medicinalsektoren skal forberede sig på i udgangspunktet at være uden for døren i arbejdet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier