MedWatch

Europæisk lægemiddelstategi vedtaget med massivt flertal

Et af de centrale rapporter i forbindelse med EU's omfattende farmastrategi er vedtaget med et massivt flertal på tværs af Europa-Parlamentet. En dansk forhandler er dog ikke iblandt dem – et centralt element skaber juridisk usikkerhed for branchen, lyder kritikken.

(Illustration) | Foto: AJ Vaccines

BRUXELLES – Risikoen for at medicinalvirksomheders patenter kan blive forkortet i fremtiden er kommet et skridt nærmere en permanent plads i Europæisk lov.

Det står klart, efter at Europa-Parlamentet onsdag vedtog sit udgangspunkt for den kommende strategitekst med et overbevisende flertal; Nærmere bestemt med 527 medlemmer ud af de 689 afgivne stemmer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Eir Ventures har rejst over 900 mio. kr.

Life science-fonden Eir Ventures gik sidste år i luften med et håb om at rejse 100 mio. euro inden for et år. Lidt over et år senere har fonden rejst 122,3 mio. euro, svarende til 900 mio. kr.

WSA taber en halv milliard kr. i 2021

Det fusionerede høreselskab WS Audiology kommer ud af 2021 med endnu et stort underskud. Til gengæld steg omsætningen organisk med 22 pct., mens EBITDA steg med 40 pct. i forhold til året før.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier