MedWatch

Stockholm vil være blandt globalt førende life science-regioner

Sveriges Handelskammer jagter dansk styrkeposition med en ny ambition om, at Stockholm i 2025 skal svære blandt verdens fem førende life science-regioner.

Foto: Alexander Farnsworth/AP/Ritzau Scanpix

Stockholms Handelskammer vil bidrage til, at flere får øjnene op for life science-branchens betydning for hovedstadsregionen, lyder det fra organisationen på det sociale medie Linkedin.

Meldingen kommer i forbindelse med, at Stockholms Handelskammer har præsenteret en ny rapport, Livsviktigt för huvudstaden, der beskriver life science-industriens betydning for regionerne Stockholm og Uppsala. Konkret bidrager life science-industrien i de to regioner med 21.000 ansatte på 1.500 virksomheder, der tilsammen omsætter for 120 mia. SEK og indirekte understøtter yderligere 63.000 job.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

CHMP godkender seks lægemidler

Det europæiske lægemiddelagenturs ekspertkomite har på dets møde i oktober indstillet til, at seks nye lægemidler sendes på markedet i Europa – heriblandt et middel baseret på Genmabs teknologi. Samtidig anbefaler komiteen, at ti lægemidler kan bruges på nye måder.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier