MedWatch

Data, forskning og Life Science Råd: Her er regeringens life science-strategi

Regeringen imødekommer med en ny life science-strategi til 270 mio. kr. en lang række centrale ønsker fra industrien. Det største ønske, et permanent F&U-fradrag på 130 pct., bliver der dog ikke penge til i denne gang.

Erhvervsminister Simon Kollerup (S). | Foto: Stine Bidstrup/ERH

"En life science-industri i verdensklasse."

Det er visionen bag regeringens netop lancerede life science-strategi. Strategien byder blandt andet på bedre rammer for forskning og udvikling, bedre brug af sundhedsdata og et nyt nationalt Life Science Råd. Håbet er, at initiativerne kan sikre, at den danske life science-industri fortsætter det vækstridt, som branchen har været på i de senere år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Topchef efter nyt studieflop: "Det ligner jo lidt en Orphazyme"

Efter endnu et fejlslagent fase 2-forsøg, der har kostet biotekselskabet Asarina Pharma 50 mio. kr., nærmer det danskledede selskab sig afgrunden. Kun to skud har selskabet nu tilbage i bøssen, finansieringen til det ene mangler, og flopper de også, må selskabet dreje nøglen om, fortæller topchef Peter Nordkild.

Mærsk-donation til KU skal give laboratorier i topklasse

Etableringen af nye faciliteter i Mærsk Tårnet sikrer såkaldte GMO klasse 3-laboratorier, hvor forskere i Danmark vil kunne arbejde med blandt andet virus på et langt mere avanceret niveau end hidtil, lyder det fra Københavns Universitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier