Direktør for medicoklynge stopper

Tenna Korsbek Andreasen fratræder sin stilling som direktør i MedTech Innovation Consortium, der er i gang med at overgå til et større, nationalt klyngearbejde på life science-området.
Foto: Medtech Innovation Consortium PR
Foto: Medtech Innovation Consortium PR

MedTech Innovation Consortium (MTIC) forventes i løbet af foråret at blive en del af den nye nationale sundhedsklynge Danish Life Science Cluster, og den anledning har MTIC-direktør Tenna Korsbek Andreasen valgt at benytte til at fratræde sin stilling.

Det skriver MTIC på Linkedin.

"Jeg har haft nogle enormt givtige og lærerige år – og være privilegeret med at have yderst kompetente medarbejdere, der med stor faglighed har arbejdet med at hjælpe virksomheder og sundhedsvæsen til at udvikle nye løsninger til sundhedsområdet. Jeg vil ligeledes takke alle de partnere, der har været med til at støtte MTIC de seneste 12 år – og håber at denne opbakning fortsætter i det nationale regi," udtaler Tenna Korsbek Andreasen, der har ledet MTIC de sidste 4,5 år.

Som en del af erhvervsfremmereformen fra 2018 er de danske klynger blevet kraftigt konsolideret.

Danish Life Science Cluster har hovedsæde i København. I alt 14 nye nationale klynger inden for en række forskellige områder skal fra 2021-2024 skabe samarbejde mellem forskere og virksomheder.

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også