MedWatch

EU og USA vil sætte spot på fusioner i medicinalindustrien

Efter bl.a. de pludselige flaskehalsproblemer med coronavacciner er EU nu gået sammen med USA og Storbritannien om at holde øje med fusionerne i medicinalindustrien.

EU-Kommissionens konkurrence-ansvarlige kommissær, Margrethe Vestager, er gået sammen med USA, EU, Storbritannien og Canada for at holde øje med store fusioner i medicinalsektoren. | Foto: POOL/REUTERS / X80003

Frygten for urimeligt høje priser på medicin og en ineffektiv forskning i nye lægemidler får nu myndigheder i både EU, USA og Storbritannien til at zoome ind på medicinalindustrien og dens store fusioner.

Det er de amerikanske konkurrencemyndigheder, Federal Trade Commission, FTC, der har taget initiativ til samarbejdet, der også omfatter de canadiske myndigheder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Magnus Heunicke er smittet med corona

Sundhedsminister Magnus Heunicke er i selvisolation i Bruxelles, efter at ministeren har fået et positivt svar på en coronatest. Han deltog i en julefrokost i Sundhedsministeriet i fredags, hvorfra der også er et andet smittetilfælde, men smittekilden er endnu ikke fastslået.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier