MedWatch

Folketingsmedlem angriber Senderovitz' jobskifte: "Meget nemt" at mistænke belønning

Senderovitz er udelukkende blevet ansat på baggrund af hans faglige kvalifikationer, slår Novo Nordisk fast, efter medlem af Enhedslisten Rosa Lund i et opslag har udtalt sig kritisk om ansættelsen af topembedsmanden. Det skriver Berlingske.

"Det er meget nemt at mistænke Senderovitz for at være blevet belønnet for, ikke at presse på for en off (offentlig, red.) vaccineproduktion," skrev Enhedslistens rets-, demokrati-, udlændinge- og integrationsordfører i går på Twitter om jobskiftet. | Foto: Philip Davali

Tirsdag meldte Thomas Senderovitz ud, at han stopper som direktør for Lægemiddelstyrelsen til fordel for en stilling som seniorvicepræsident med ansvar for Data Science i Novo Nordisk. Det har fået Enhedslistens Rosa Lund til at angribe jobskiftet på Twitter.

"Det er udtryk for en vanvittig svingdørskultur når topembedsmænd kan gå direkte over i et job, indenfor samme fagområde. Det er meget nemt at mistænke Senderovitz for at være blevet belønnet for, ikke at presse på for en off (offentlig, red.) vaccineproduktion," skrev Enhedslistens rets-, demokrati-, udlændinge- og integrationsordfører i går på Twitter om jobskiftet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier