MedWatch

Senderovitz går direkte fra Lægemiddelstyrelsen til Novo – Norge, Sverige og Tyskland har karensperioder

Thomas Senderovitzs jobskifte fra Lægemiddelstyrelsen til Novo Nordisk føjer sig til rækken af topembedsmænd, der skifter til private virksomheder. I udlandet er karensreglerne ofte skrappere, men det kommer ikke til ske herhjemme, forventer professor.

Foto: Emil Agerskov

Thomas Senderovitz er en af de myndighedspersoner, der fra den ene dag til den anden er blevet landskendt som konsekvens af coronakrisen. Som øverste chef for Lægemiddelstyrelsen har han været styrelsens ansigt udadtil i diskussionerne om, hvilke coronavacciner der kunne godkendes, hvornår og hvordan.

Men tirsdag havde han sidste arbejdsdag, og i maj begynder han som direktør i landets suverænt største medicinalvirksomhed Novo Nordisk, hvis produkter han før havde det øverste ansvar i Danmark for at godkende, kontrollere og overvåge.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier