MedWatch

MSD starter intern undersøgelse om sexisme: "For farligt at lade være"

Andreas Daugaard Jørgensen, adm. direktør i MSD, ser det som alt for risikabelt at tro, at der ikke findes ansatte i virksomheden, som har oplevet seksuelle krænkelser, bare fordi han ikke har hørt om det gennem selskabets HR-afdeling og APV-undersøgelser. Og derfor har MSD's næsten 200 ansatte fået seks direkte spørgsmål om emnet.

Andreas Daugaard Jørgensen vil som adm. direktør i MSDDanmark gøre det klart for medarbejderne, at sexisme og seksuelle krænkelser ikke må finde sted i virksomheden - og derfor har han sendt et spørgeskema ud til de ansatte. Foto: Frank Høck Thomsen / MSD / PR

Selvom der ikke har været en eneste kendt sag om seksuelle krænkelser i MSD Danmark, undersøger ledelsen nu emnet til bunds i virksomheden. I hvert fald har adm. direktør, Andreas Daugaard Jørgensen, sendt en anonym spørgeskema-undersøgelse rundt til sine næsten 200 medarbejdere.

Han har ikke hørt om forhold i MSD, som har givet anledning til undersøgelsen, men den kommer som et resultat af debatten og det store fokus på emnet i samfundet i øjeblikket.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier