MedWatch

Stor stigning i brugen af telemedicin

Coronapandemien har ifølge Region Syddanmark skabt et boom i antallet af digitale konsultationer i sundhedsvæsenet. Nu vil regionen tage erfaringerne fra foråret med i det videre arbejde og udbrede brugen af blandt andet videokonsultationer.

Det er en god ide at ringe og bestille tid, inden man tager på skadestuen - ligesom flere og flere konsultationer i sundhedsvæsenet foregår digitalt.

Da coronapandemien lukkede store dele af samfundet ned i foråret, tvang det flere institutioner og virksomheder til at kommunikere digitalt. Det samme skete i også sundhedsvæsenet, og den tendens har ført til et boom i antallet af blandt andet telefon- og videokonsultationer. Antallet af digitale konsultationer – også kaldet telemedicin – i Region Syddanmark steg fra 341.348 i 1. halvår 2019 til 467.086 i 1. halvår 2020.

Det skriver regionen i en pressemeddelelse, hvor den understreger, at stigningen er en naturlig konsekvens af, at adgangen til blandt andet sygehusene var yderst begrænset i foråret.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

ALK skifter topchef i Nordamerika

ALK’s amerikanske topchef, Jorge Alderete, har sagt sin stilling op efter næsten 23 år i selskabet. Som afløser har allergikoncernen udpeget en mand fra egne rækker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier