MedWatch

Drugstars skruer op for donationerne – vil give en femtedel af omsætningen til patientforeninger

App-selskabet Drugstars kan i 2020 donere det største beløb i selskabets historie til de patientforeninger, som virksomhedens brugere har ønsket at tilgodese. Fremover vil virksomheden forpligte sig til at donere 20 pct. af omsætningen.

Foto: Drugstars / PR

75 danske og udenlandske patientforeninger modtager fredag en check fra danske Drugstars, der har doneret i alt 1,4 mio. til foreningerne.

Donationerne er fordelt af selskabets brugere, der ved at bruge medicinhusker-appen Drugstars bliver belønnet for at tage deres medicin – belønningen, der kommer i form af stjerner, kan den enkelte patient veksle til en pengedonation til en af deltagende patientforeninger.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier