MedWatch

Nordjyske life science-virksomheder kaster sig ind i kampen om national klynge

Selvom den nordjyske klynge af life science-virksomheder, LSI, er medunderskriver på Lifs store fælles ansøgning om en kommende superklynge for branchen, har de nordjyske selskaber nu meldt sig ind i Welfare Tech, som står bag en konkurrerende ansøgning. "Det er et signal," siger bestyrelsesformand. (Rettet)

Uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen (S) skal sandsynligvis offentliggøre allerede i næste uge, hvem der skal drive fremtidens nationale superklynge for life science. | Foto: Peter Hove Olesen

(Artiklen er rettet kl.11:31. Det fremgik tidligere, at Uddannelses- og Forskningsministeriet havde skubbet sin forventning om, at uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen (S) kunne lancere de nye nationale klynger fra begyndelsen af september til udgangen af september. Det er nu rettet til, at ministeriets forventning er en lancering i løbet af september).

Set udefra lader kampen i den danske life science-industri om at få lov til at drive fremtidens nationale superklynge nu til at rive det nordjyske life science-miljø midt over.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier