MedWatch

Medicinalgigant smeder kæder med KU – skal føre til nye sundhedsløsninger

Roche indgår nu sin fjerde aftale med en dansk uddannelsesinstitution – denne gang med Københavns Universitet, og målet er etableringen af en platform for udvikling af konkrete projekter, hvor universitetets forskere og studerende sammen med Roche kan udvikle nye sundhedsløsninger.

Roche og KU indgår samarbejdsaftale om blandt udvikling af nye medicoprodukter og medicin. Fra venstre: Erik Bisgaard Madsen, Prodekan for erhvervs- og myndighedssamarbejde, Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet; Trine Winterø, Prodekan for Innovation og Samfundsrelationer, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet; Pernille Schmidt, Director Healthcare Development, Roche Diagnostics og Richard Wright, General Manager, Roche | Foto: Roche / PR

Først var det Aarhus Universitet, siden CBS og DTU, og nu er turen så kommet til hovedstaden og Københavns Universitet.

Medicinalkoncernen Roche fortsætter sit sats på danske universiteter i håbet om at rekruttere kloge hoveder, bygge tidlig relation til iderige iværksættere, og at fremme gensidig inspiration og ideudveksling mellem studerende, forskere og Roche.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Tidligere storaktionær holder døren på klem for ny investering i Orphazyme

Venturefonden Sunstone, der for nyligt solgte ud af sine aktier i Orphazyme, afviser ikke på et senere tidspunkt igen at skyde penge i selskabet, der torsdag fik en kold skulder af FDA til selskabets NPC-kandidat. Men fondens formål gør en geninvestering til en svær øvelse, lyder det fra general partner, Sten Verland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier