MedWatch

Trump ikke klar til aftale med Kina

USA er ikke klar til at lave en handelsaftale med Kina, siger Donald Trump og signalerer dermed, at et møde med styret i Beijing planlagt til september nu er usikkert.

Foto: Sarah Silbiger/REUTERS / X06988

USA er ikke klar til at lave en handelsaftale med Kina, siger den amerikanske præsident, Donald Trump, fredag og signalerer dermed, at et møde med styret i Beijing planlagt til september nu er usikkert.

"Vi er ikke klar til at lave en aftale, men må se, hvad der sker," sagde Trump til journalister i Det Hvide Hus ifølge The Wall Street Journal.

Han lod samtidig, ifølge Bloomberg News forstå, at det ikke er sikkert, at de to parter vil mødes igen til september, som det ellers er planlagt.

"Vi vil se, hvorvidt vi holder fast i vores møde til september. Hvis vi gør, er det fint. Hvis vi ikke gør, er det fint," sagde Donald Trump.

Med sine kommentarer signalerede præsidenten også, at der ikke er udsigt til en løsning i handelsstriden på kort sigt, og det reagerede markederne på med yderligere aktiefald. Inden meldingen lå S&P 500 i minus med 0,7 pct., men faldt siden yderligere til minus 1,3 pct., inden indekset igen har rettet sig lidt, og kl. 12:45, lokal tid i New York, er det faldet med 1,0 pct.

Trump afslører prisindeks på medicin i kommende september-tale

Medie: Trump kan præsentere sundhedsudspil til september

Kina erklærer sig klar til handelskrig mod USA

Trump indfører ny told på kinesiske varer den 1. september  

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier