MedWatch

Trump afslører prisindeks på medicin i kommende september-tale

Donald Trump vil i en tale i næste måned offentliggøre detaljerne i sin stort anlagte reform af det amerikanske sundhedsvæsen, som blandt andet skal sætte grænser for, hvor meget medicinalselskaber må hæve deres priser.

Den amerkanske præsident vil i næste måned præsentere detaljerede planer om et nyt prisindeks på medicin i USA, der skal matche priserne i andre lande. | Foto: Saul Loeb / AFP / Ritzau Scanpix

Den amerikanske præsident, Donald Trump, vil på en tale i næste måned løfte sløret for detaljerne i en ”omfattende” plan, der skal reformere det amerikanske sundhedssystem.

Centralt i planen er et opgør med de i præsidentens øjne ublu prisstigninger på medicin, som blandt andre firmaer som Novo Nordisk, Eli Lilly og Sanofi har stået bag de senere år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier