MedWatch

Kapitalfonde udfordrer Novos pengetank – kan ikke være med på prisen

Novo Holdings er udfordret af, at kapitalfondene svømmer i penge og derfor presser prisen på virksomheder i vejret. Novo-pengetanken forsøger at udnytte sit ophav til at finde investeringer, som ikke passer ind i fondene.

»Ved to af vores seneste investeringer imødekom vi ikke prisforventningerne, men sælgerne kom efterfølgende tilbage til os med en lavere pris,« siger Kasim Kutay, adm. direktør, Novo Holdings. | Foto: Kenneth Lysbjerg Koustrup/ERH

Kapitalfondene har aldrig haft flere penge, som lynhurtigt kan sendes i arbejde, og derfor bliver det stadig sværere for Novo Holdings at få sin store formue i arbejde.

Priserne på interessante virksomheder er i mange tilfælde så høj, at Novo-pengetanken ikke kan regne et fornuftig afkast hjem.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Headhunter: Afgående Leo-boss var et flop

Det var et fejlskud at ansætte Catherine Mazzacco som adm. direktør for Leo Pharma, vurderer headhunter, der ser afgangen som et naturligt skridt forud for børsnoteringen af Leo Pharma. Til at styre den proces i mål vil bestyrelsen efter alt at dømme skulle til udlandet for at finde den rette profil, lyder det videre.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier