MedWatch

Trump varsler told på endnu flere kinesiske varer

Præsident Donald Trump er klar til indføre told på endnu flere varer fra Kina. "Jeg kan gå op til mindst 300 mia. dollar og vil gøre det," siger Trump til Bloomberg.

Foto: Ritzau Scanpix/AFP/Charly Triballeau

Den amerikansk præsident, Donald Trump, er klar til at lade amerikansk told omfatte kinesiske varer for 300 mia. dollar.

Det siger den amerikansk præsident torsdag morgen på vej ind i Air Force One i Irland på vej til Frankrig ifølge Bloomberg News.

"Vi får 25 pct. på 250 mia. dollar, og jeg kan gå op til mindst 300 mia. dollar og vil gøre det på det rette tidspunkt," siger Trump om kinesiske told.

USA forhøjede tidligere i maj tolden på kinesiske varer for 200 mia. dollar fra 10 pct. til 25 pct. I forvejen var varer for 50 mia. dollar pålagt en told på 25 pct.

"Jeg tror, at Kina meget gerne vil lave en aftale, og jeg tror, at Mexico meget gerne vil lave en aftale," siger præsidenten.

Donald Trump er på vej til Frankrig for at deltage i markeringen af 75 året for D-dag. Den 6. juni 1944 gik de allierede tropper i land i Normandiet i Nordvestfrankrig under Anden Verdenskrig.

Trump truer Kina med langt værre handelsaftale ved genvalg

Linak-boss: Amerikansk handelskrig koster os 2 mio dollar 

Mere fra MedWatch

Headhunter: Afgående Leo-boss var et flop

Det var et fejlskud at ansætte Catherine Mazzacco som adm. direktør for Leo Pharma, vurderer headhunter, der ser afgangen som et naturligt skridt forud for børsnoteringen af Leo Pharma. Til at styre den proces i mål vil bestyrelsen efter alt at dømme skulle til udlandet for at finde den rette profil, lyder det videre.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier