MedWatch

Medicingigant udvider sats på universiteter: "Vi er altid på udkig efter talenter"

Roche har på kort tid indgået tre aftaler med danske uddannelsesinstitutioner. Det skal give de studerende en dybere indsigt i branchens muligheder, mens medicinalvirksomheden håber på en fordel i fremtidens kamp om de bedste medarbejdere.

Richard Wright, adm. direktør for Roche Danmark og Lise Wogensen Bach, prodekan på Aarhus Universitets sundhedsvidenskabelige fakultet, Health, har netop indgået et samarbejde om at bygge bro mellem universitetet og Roche. | Foto: Roche

Medicinalkoncernen Roche har set sig lun på den danske ungdom på landets universiteter.

For det er blandt dem, at fremtidens stjerner indenfor life science-industrien skal findes, og dem der i øvrigt skal sikre Danmarks fortsatte position blandt verdens førende på det globale marked for lægemidler og medicinsk udstyr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Tidligere storaktionær holder døren på klem for ny investering i Orphazyme

Venturefonden Sunstone, der for nyligt solgte ud af sine aktier i Orphazyme, afviser ikke på et senere tidspunkt igen at skyde penge i selskabet, der torsdag fik en kold skulder af FDA til selskabets NPC-kandidat. Men fondens formål gør en geninvestering til en svær øvelse, lyder det fra general partner, Sten Verland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier