MedWatch

Universiteter forstår iværksætteres kritik af startup-arbejde

En stor del af kritikken af systemet for teknologioverførsel, som en række iværksættere torsdag bragte til torvs, er genkendelig for universiteterne, der anerkender, at der er plads til forbedringer.

Der er et et uudnyttet potentiale i det samlede danske innovationssystem, mener Søren E. Frandsen, Formand for Innotech under Danske Universiteter. | Foto: Innotech

Det vækker genklang og delvis forståelse hos en af de ansvarlige, når tre iværksættere torsdag kalder på ændringer i systemet for teknologioverførsel, som er bindeleddet mellem universiteter og erhvervsliv, der kan bringe forskernes arbejde i spil i industrien.

"Der er tale om nogle historiske kritikpunkter, som sektoren på mange områder godt kan genkende," siger Søren E. Frandsen, der er formand for arbejdsgruppen Innotech ved Danske Universiteter, som bl.a. drøfter teknologioverførsel, til MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Patienter må vente længere på ny medicin

Siden Medicinrådet blev etableret i 2017, er patienternes ventetid på ny medicin blevet tre gange længere, konkluderer en analyse fra Lif, der vil have Medicinrådet til at droppe unødvendige vurderingsmetoder. Medicinrådet arbejder på at nedbringe sagsbehandlingstiderne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier