MedWatch

Scott Gottlieb har fundet nyt job – og fortsætter kampen mod høje medicinpriser

Den afgående formand for de amerikanske lægemiddelmyndigheder FDA fortæller, at han tager arbejdet for lave medicinpriser og hurtigere godkendelse af biosemilære lægemidler med videre til sit nye job i den private sektor.

Scott Gotltieb har sidste arbejdsdag hos FDA på fredag og har fået deltidsarbejde hos en tidligere arbejdsgiver, hvor han fortsætter kampen mod høje medicinpriser. | Foto: Ritzau Scanpix/Reuters/Brendan McDermid

Scott Gottlieb er i gang med sin sidste uge som formand for det amerikanske lægemiddelagentur FDA, og han løfter nu sløret for, hvad han skal lave i fremtiden. I et interview med The Washington Post fortæller han, at planen er sammenlagt at bruge en uges tid om måneden i et fellowship på hans tidligere arbejdsplads, den konservative tænketank American Enterprise Institute (AEI).

Bortset fra det, siger han, at han ikke har nogen kommentarer til sine fremtidsplaner andet end, at han tager sin familie til Disney World.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Forsøgsordning med risikodeling ender med vag konklusion

Lægemiddelstyrelsen har nu evalueret forsøgsordningen med risikodeling på lægemiddelområdet, men det sparsomme erfaringsgrundlag og påvirkningen fra covid-19 gør det svært at drage håndfaste konklusioner, lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier