MedWatch

Branchedirektør håber på flere parløb mellem industri og uddannelsessteder

Det pibler frem med tætte samarbejdsaftaler mellem globale medicinalvirksomheder og danske uddannelsesinstitutioner, og det bliver hilst velkommen af brancheorganisationen, Lif, der håber, de gode eksempler vil sprede sig yderligere.

Studerende på Copenhagen Business School får mulighed for at snuse til life science-branchen, når Roche og CBS til efteråret indleder et samarbejde. | Foto: Bjarke MacCarthy/CBS

Det vækker begejstring hos brancheforeningen Lægemiddelindustriforeningen, Lif, at stadig flere medicinal- og biotekvirksomheder indgår partnerskaber med gymnasier, universiteter og andre akademiske institutioner, der skal inspirere, motivere og styrke unges kompetencer og interesser indenfor life science-industrien.

Lundbeck, Novo Nordisk, amerikanske Bristol-Myers Squibb og senest den schweiziske medicinalgigant Roche er således blot et udsnit af de life science-selskaber, som på det seneste har smedet alliancer med danske uddannelsesinstitutioner i forsøg på at inspirere og udvikle fremtidens fremmeste videnskabstalenter.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier