MedWatch

Regeringen vil styrke eksporten af dansk life science

Regeringen har præsenteret en international strategi med syv indsatsområder, der både skal hjælpe eksporten for danske life science-virksomheder og tiltrække flere udenlandske investeringer til industrien herhjemme.

Ud over erhvervsminister Rasmus Jarlov har hele fire andre ministre været engagerede i regeringens netop fremlagte internationaliseringsstrategi. | Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Selvom de danske life science-virksomheder typisk står stærkt internationalt, ønsker regeringen nu at skabe bedre betingelser for, at de i højere grad kan indfri deres globale potentiale fremover. Samtidig er ambitionen at tiltrække flere udenlandske investeringer til dansk life science. Det fremgår af en såkaldt internationaliseringsstrategi, som regeringen fremlagde onsdag.

”Internationaliseringsstrategien er både en vigtig brik i forhold til at sikre fælles fodslag og i regeringens arbejde med at styrke life science-branchen. Strategien viser for eksempel, at de danske life science-virksomheder har mange muligheder, når de skal ud over den danske landegrænse for at skabe global vækst,” fortæller erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier