MedWatch

Samfund

Sundhedsminister vil have motorvej til Novo Nordisk-fabrik

Novo Nordisk må fortsat vente i usikkerhed på, at regeringen kommer med en endelig afklaring i forhold til den såkaldte Kalundborgmotorvej. Motorvejen er vigtig for Novo Nordisk-fabrikken i Kalundborg, og derfor vil sundhedsministeren arbejde for, at motorvejen bliver bygget.

Ambu vil mødes med aktivister

"Lige muligheder er en vigtig sag, som fortjener opmærksomhed," siger adm. direktør Juan Jose Gonzalez fra Ambu, efter at organisationen 'Kvinder i Bestyrelser' har målrettet en kampagne for ligestilling mod medico-virksomheden.

Aktivister retter kampagne mod Ambu

Organisationen 'Kvinder i bestyrelser' har udpeget Ambu som en af de ti dårligste virksomheder i Danmark, når det kommer til at hverve kvinder til bestyrelsen og direktionsgangen. Aktivisterne har sendt selskabet en gave.

Delaftale giver ikke udsigt til fred i handelskrig

Onsdag underskriver Kina og USA angiveligt den første delaftale i en langvarig handelskrig mellem de to stormagter. Intet tyder dog på en kommende nedtrapning i den årelange toldkrig. "Det vigtigste signal er, at det ikke bliver værre," vurderer økonom.

Lønforskellen mellem mænd og kvinder i life science-industrien falder

Løngabet mellem kvinder og mænd inden for life science er efter et par år med stadig større afstand blevet mindre i 2019, viser fagforeningen Pharmadanmarks årlige lønstatistik. Men mænd tjener stadig mere, og der er derfor behov for øget fokus på problemstillingen, mener forkvinden for fagforeningen.

Medicinrådet overtager opgave fra Amgros

Amgros skal ikke længere foretage sundhedsøkonomiske analyser for Medicinrådet, der 1. januar har overtaget opgaven - samt medarbejderne - fra regionernes medicinindkøber.

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier