MedWatch

Samfund

Dansk forsøg med corona-behandlinger savner penge

Ti danske hospitaler med Hvidovre i spidsen skal efter planen få godkendt et nyt klinisk studie, som skal teste fire forskellige behandlinger mod covid-19, men forskerne bag studiet savner både penge og opbakning fra regeringen

Stephanie Lose om taskforce til coronatest: "Dialab får ingen plads ved bordet"

Efter kritik fra brancheforeningen Dialab af myndighedernes koordinering og indsats for at skaffe testudstyr mod coronasygdommen covid-19 samt et ønske om at blive en fast del af indsatsen, understreger formand for Danske Regioner, Stephanie Lose (V), at Dialab ikke skal forvente at få en plads blandt beslutningstagerne.

Vækstfonden: "Vi skal være der nu, hvor markedet tøver"

Når markedet tøver, skal vi være der. Sådan lyder det fra statens Vækstfonden, der yder direkte investeringer samt lån til risikofyldte startups og etablerede selskaber. Samtidig bidrager fonden til de omfattende støtteprogrammer, der kører i corona-krisen.

Lægemiddelstyrelsen sætter tilsyns- og kontrolopgaver på pause

For at leve op til myndigheders restriktioner om tæt samvær stopper Lægemiddelstyrelsen nu sine fysiske kontrolbesøg på virksomheder, hospitaler og laboratorier. Den danske styrelse samarbejder med det europæiske medicinalagentur EMA om nye kontrolmetoder.

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier