MedWatch

Virogates skifter ud på øverste post i bestyrelsen - afgående formand vil bruge sine primære kræfter andetsteds

Tidligere SSI Diagnostica-direktør er ny bestyrelsesformand i diagnostikselskabet Virogates. Afgående formand fortsætter i bestyrelsen.

Virogates, der laver diagnostiske test til brugt på akutafdelinger, skifter ud på formandsposten. | Foto: Virogates / PR

Det børsnoterede diagnostikselskab Virogates får en ny mand i spidsen for bestyrelsen, da formand Lars Kongsbak har valgt at træde ned. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Lars Kongsbak, der har været formand siden 2015, forklarer beslutningen med, at han vil fokusere på sit arbejde som adm. direktør i Samplix. Han vil fortsætte som bestyrelsesmedlem i selskabet.

”Min beslutning om at træde ned har været svær, men at vokse Samplix A/S er min primære forpligtigelse, og jeg ser frem til at fortsætte med at arbejde med Virogates’ udvikling som et ikke-ledende bestyrelsesmedlem,” siger Lars Kongsbak ifølge meddelelsen.

Ny formand i selskabet er Patrik Dahlen, der blev en del af bestyrelsen ved generalforsamlingen i april.

I dag er han bestyrelsesformand for Visiopharm og Advalight og har bestyrelsesposter i Immudex og SSI Diagnostica. Han har tidligere bl.a. været adm. direktør i netop SSI Diagnostica samt det svenske kræftselskab Immunovia.

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier