MedWatch

Inniti femdobler årsomsætning på ét kvartal

Inniti har alene i årets første kvartal solgt for mere end fem gange så meget som i hele 2021, og selskabet er i dialog med flere globale selskaber, som forventeligt vil kaste yderligere aftaler af sig, lyder det.

Københavnerselskabet Inniti, der står bag en softwareplatform til digitalisering af laboratorieudstyr, er kommet stærkt ud af starthullerne i 2022. | Foto: Inniti / PR

Det København-baserede selskab Inniti har haft vind i sejlene i årets første kvartal – så meget vind, at selskabet, der står bag en softwareplatform til digitalisering af laboratorieudstyr, har omsat for mere end fem gange så meget som i hele 2021.

”De foregående år har vi haft rigtig meget fokus på produktudvikling. På det seneste har vi også investeret ret kraftigt i det kommercielle, og vi kan nu se, at produktet virkelig har sin berettigelse derude,” siger Thomas Overholt Hansen, kommerciel direktør i Inniti, uddyber overfor MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Biontech-direktører: Derfor måtte Afrika vente på coronavacciner

Tyske Biontech vil bruge de mange corona-milliarder på at hjælpe lande i Afrika med at komme både coronavirus, malaria og turberkulose til livs, men alligevel stod kontinentet langt nede i køen, da de første coronavacciner skulle distribueres. MedWatch har spurgt hvorfor.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier