MedWatch

Slangebids-selskab får ny pengeindsprøjtning til klinisk forsøg

Det Novo-støttede startup-selskab Venomaid Diagnostics har fået 350.000 kr. af Innovationsfonden, der skal gå til at klargøre et klinisk forsøg med selskabets kviktest til slangebid. Markedsindtog ventes indledt i begyndelsen af 2023.

Venomaid Diagnogstics (fra venstre til højre): Jonas A. Jürgensen, medstifter og CEO; Søren H. Dam medstifter & CTO; H.K.H. Kronprins Frederik - under et VIP visit i Futurebox, som er en deep tech-inkubator i Danmark | Foto: Venomaid Diagnogstics / PR

En pose penge er landet hos det unge iværksætterselskab Venomaid Diagnostics, der udvikler en diagnostisk test, som ved hjælp af en bloddråbe fra bidsåret af et slangebids-offer indenfor få minutter kan fortælle, hvilken slange man er blevet bidt af.

Den glade giver er Innovationsfonden, der har bevilget pengene via fondens Innobooster-ordning, og de 350.000 kr., som beløbet lyder på, falder ifølge medstifter og adm. direktør i Venomaid, Jonas A. Jürgensen, på det helt rigtige tidspunkt, da selskabet netop har opbrugt de 500.000 kr., det fik i sommeren forrige år af Novo Nordisk Fonden via dens Pioneer Innovator Grant-program.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier