MedWatch

Selvtest til skoleelever skal være med til at bryde smittekæder

Skoleelever landet over får nu snart mulighed for at lade sig teste for corona med en antigenselvtest som supplement til skolernes øvrige testindsats.

Foto: Lubos Pavlicek/AP/Ritzau Scanpix

I efterhånden langt tid har de daglige smittetal i Danmark med corona ligget over et godt stykke over 4000, og det er især blandt børn og unge i skolealderen, som ikke er vaccineret endnu, at smitten er udbredt.

For at bryde smittekæderne har Regeringen og KL derfor nu besluttet, at kommunerne kan udvide sin eksisterende testindsats på blandt andet skolerne til også at indbefatte antigenselvtest, som gør prøvetagningen nemmere og mere bekvem.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Pharmadanmark om massefyringer i Leo Pharma: En del af gamet

Onsdagens melding om, at Leo Pharma de næste to år samlet skal nedlægges 1000 stillinger, skriver sig ind i en række af massefyringer i branchen, der er sket de senere år. Industrien skriger imidlertid på arbejdskraft, og fagforeningen Pharmadanmark har af samme grund opfordret Leo Pharma til straks at lave en jobbørs.

Overvældende flertal blåstempler nye EMA-beføjelser

Europa-Parlamentet har, få måneder før de nye opgaver skal varetages, vedtaget stærkere beføjelser til overvågning til EU’s lægemiddelagentur, EMA. Medicinalsektoren skal forberede sig på i udgangspunktet at være uden for døren i arbejdet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier