MedWatch

Topchef i Cortex Technology træder tilbage: Logistikken gik ikke op

Steffen Vogel træder tilbage som adm. direktør i dermatologiselskabet Cortex Technology for at få mere tid til familien i Virum og samtidig give posten i selskabet videre til Christian Buur, der som ny og lokal topchef har mulighed for at være mere tilstede på virksomheden.

Steffen Vogel har haft travlt, siden han satte sig som adm. direktør i Cortex Technologies for ca. 5,5 år siden. Nu giver han stafetten videre til en ny topchef, som i stedet kommer fra lokalområdet. | Foto: Cortex Technology/PR

Medicovirksomheden Cortex Technology skifter ud på topposten, hvor adm. direktør Steffen Vogel træder tilbage af personlige årsager.

Steffen Vogel forklarer til MedWatch, at skiftet er hans egen beslutning, og at han har taget den, fordi han privat bor i nordsjællandske Virum, mens Cortex ligger i Hadsund ved Mariager Fjord i Nordjylland.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Evaxion sparer stort millionbeløb til klinisk forsøg gennem MSD-partnerskab

Efter Evaxion har indgået en samarbejdsaftale med amerikanske MSD, som stiller sit blockbuster-middel Keytruda frit til rådighed i et fase 2b-forsøg, står det danske biotekselskab til at spare i omegnen af 50 mio. kr. uden at skulle afgive nogen kommercielle rettigheder til en mulig kombinationsbehandling.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier