MedWatch

Stor glæde hos Fluoguide over nye investorer - vil fyre alle 55 mio. af på et år

En række nye, danske og udenlandske investorer har kastet 55 mio. kr. i diagnostikselskabet Fluoguide, som ikke har tænkt sig at bruge midlerne til langsigtet drift. Adm. direktør Morten Albrechtsen vil i stedet skrue op for blusset og undersøge selskabets hovedaktiv i en række nye kræftindikationer forud for nye kliniske forsøg.

Foto: Combigene / PR

Det var en krævende proces at få omkring 15 nye investorer ind i folden for Fluoguide, men i sidste uge lykkedes det for diagnostikselskabet, der rejste 55 mio. kr. i en rettet aktieemission.

Derfor ånder adm. direktør Morten Albrechtsen nu lettet op, og han glæder sig over balancen i blandingen af de nye investorer, der både består af institutionelle aktører og rigmandsfamilier.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Tidligere storaktionær holder døren på klem for ny investering i Orphazyme

Venturefonden Sunstone, der for nyligt solgte ud af sine aktier i Orphazyme, afviser ikke på et senere tidspunkt igen at skyde penge i selskabet, der torsdag fik en kold skulder af FDA til selskabets NPC-kandidat. Men fondens formål gør en geninvestering til en svær øvelse, lyder det fra general partner, Sten Verland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier