Topchef stopper i Bioporto

Efter godt otte år i spidsen for Bioporto stopper adm. direktør Peter Mørch Eriksen på posten. Dermed har både den adm. direktør og finansdirektøren meldt deres afgang på mindre end 10 dage.
Peter Mørch Eriksen | Foto: Gregers Tycho/ERH
Peter Mørch Eriksen | Foto: Gregers Tycho/ERH

Diagnostikselskabet Bioporto skal have ny adm. direktør efter næsten otte år med Peter Mørch Eriksen i front.

Det oplyser det børsnoterede selskab i en meddelelse onsdag aften.

Peter Mørch Eriksen forsætter dog på posten, indtil en afløser er fundet, og vil derefter være tilknyttet selskabet frem til udgangen af januar 2022.

Peter Mørch Eriksen udtaler i meddelelsen, at det er og har været et priviligium at stå i spidsen for selskabet.

"I betragtning af de vigtige milepæle, der ligger foran Bioporto, finder jeg, at dette er det rette tidspunkt til at finde min efterfølger, der kan føre virksomheden ind i den næste fase," udtaler han.

Nyheden om Peter Mørch Eriksens exit kommer blot ni dage efter, at også finansdirektør Ole Larsen sagde op i selskabet for at søge nye udfordringer.

Bioportos hovedaktiv er nyretesten NGAL, som markedsføres i Europa, men som selskabet igennem flere år har forsøgt at få godkendt hos FDA - indtil videre uden held, da myndigheden flere gange har afvist selskabets bestræbelser.

Sideløbende har Bioporto kastet sig over andre projekter, og har senest annonceret, at det arbejder på en spyttest til diagnostik af covid-19.

Ole Larsen stopper i Bioporto 

Del artikel

Relaterede artikler:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også