MedWatch

Medicoselskabet Qlife skal levere hurtige coronatest til EM i håndbold på dansk grund

Det danske medicoselskab Qlife har indgået en salgsaftale med Dansk Håndbold Forbund om at teste alle spillere og trænere for covid-19-virus forud for og gennem hele EM-turneringen i kvindehåndbold, der løber af stablen fra 3. december.

Thomas Warthoe, stifter og adm. direktør i Qlife, der med hurtige PCR-coronatests på stedet skal bidrage til at gøre EM i håndbold corona-sikkert. | Foto: Qlife

Medico- og diagnostikselskabet Qlife, der i marts gik på First North-børsen i Stockholm, skal sammen med it-virksomheden KMD levere selskabets nyudviklede coronatest til kvindernes håndbold-EM, som Danmark i sidste øjeblik har overtaget det fulde værtskab for i 2020.

Qlife har udviklet et apparat til analyse af blodprøver, der kan diagnosticere virus og bakterieinfektioner, men som selskabet har ønsket at videreudvikle til også at kunne teste for covid-19

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Tidligere storaktionær holder døren på klem for ny investering i Orphazyme

Venturefonden Sunstone, der for nyligt solgte ud af sine aktier i Orphazyme, afviser ikke på et senere tidspunkt igen at skyde penge i selskabet, der torsdag fik en kold skulder af FDA til selskabets NPC-kandidat. Men fondens formål gør en geninvestering til en svær øvelse, lyder det fra general partner, Sten Verland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier