MedWatch

Laboratorie- og diagnostikmesse i Herning aflyst

Dialabxpo aflyses i 2020 som konsekvens af opblussen af coronavirus i Danmark.

Dialabxpo blev i 2019 afholdt i København og skulle i år have rykket til Herning. Foto: Lars Møller / MCH / PR

I denne måned skulle den blot anden årlige diagnostik- og laboratoriemesse Dialabxpo være skudt i gang i Herning, men efter statsministerens opfordring fredag til at aflyse arbejdsrelaterede arrangementer vil messen ikke blive afholdt.

Det oplyser Messecenter Herning, hvor messen skulle have været afholdt, i en pressemeddelelse.

Tidligere forlød det ellers, at messen kunne afvikles i en tilpasset form, der tog højde for at begrænse den potentielle smittespredning, men efter statsministerens udmelding er messen nu endgyldigt aflyst.

Bag Dialabxpo står brancheforeningen Dialab, og i pressemeddelelsen giver Morten Dyrner, administrerende direktør i Holm & Halby og medlem af styrekomitéen for Dialabxpo, udtryk for, at messen vender tilbage næste år.

"Virkelysten må vige for ansvarligheden, og selvom vi er slået tilbage, må aflysningen ikke slå os ud," siger han og tilføjer:

"Messerne er med til at holde hjulene i gang i dansk erhvervsliv, hvilket er enormt vigtigt i disse krisetider. Det har vi en forpligtelse til at kæmpe for. Og det er i krisetider, vi som mennesker er mest kreative, så derfor skal vi nu udvikle videre og arbejde frem til endnu stærkere messer i 2021 og 2022."

Dialabxpo gennemføres næste gang i efteråret 2021.

Diagnostik- og laboratoriemesse gennemføres til efteråret

Diagnostik- og laboratoriemesse i København vil skabe synlighed om branchen

Laboratorie- og diagnostikbranchen får dansk fagmesse i 2019

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier