MedWatch

Laboratorie & Diagnostik

EU-slutspil i gang om referencelaboratorier

Den kommende tid vil afgøre, hvilke EU-lande der skal huse de såkaldte referencelaboratorier, der skal etableres i forbindelse med EU’s nye IVDR-forordning. Danmark skal gå efter et referencelaboratorie på dansk jord, mener Dansk Erhverv.

AH Diagnostics køber norsk konkurrent

Den danske laboratoriedistributør AH Diagnostics har kigget mod Norge og fundet et selskab, der kan styrke distributørens tilstedeværelse på det nordiske marked.

Fluoguide forventer relativ kort løbebane frem mod indtjening

Diagnostikselskabet Fluoguide havde i første halvår et underskud på små 10 mio. kr. og forbereder sin hovedkandidat til et kommende fase 2b-studie i aggressiv hjernecancer. Samtidig kæmper selskabet med at rekruttere patienter til forsøg i lungekræft.

SSI Diagnostica køber amerikansk selskab

For anden gang på to år har SSI Diagnostica købt et amerikansk diagnostikselskab. Ifølge majoritetsejeren Adelis Equity Partners betyder det dog ikke, at det nødvendigvis er slut med opkøb.

Agilent Technologies opjusterer

Laboratorieleverandøren Agilent Technologies har haft et stærkt forskudt tredje kvartal, og opjusterer forventningerne for helåret.

HR-direktør beskyldt for sexchikane hos Copenhagen Medical

En række yngre kvinder har sagt op hos Copenhagen Medical efter grænseoverskridende oplevelser med HR-direktøren i diagnostikselskabet, som nu bliver beskyldt for uønsket at massere deres ben, skrive upassende sms’er til dem om natten og banke på deres hotelvinduer.

1 - 25 af 675

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier