MedWatch

Laboratorie & Diagnostik

Bioporto sætter navne på ny topchef og finansdirektør - begge amerikanere

Det bliver amerikanske Anthony Pare, der på posten som adm. direktør tager over for Peter Mørch Eriksen, som i maj meldte sin afgang fra diagnostikselskabet Bioporto. Selskabet udpeger også ny finansdirektør i skikkelse af Niel A. Goldman, ligeledes amerikaner, der kommer fra firmaet Chembio Diagnostics i USA.

Stifter øjner børsnotering af nystiftet celleterapiproducent

Erfaringer fra frontlinjen i et belgisk væksteventyr har givet Ulrik Cordes mod på at gentage succesen med sit stadig relativt nystiftede celleterapi-firma i Søborg, som han indenfor en kortere årrække ser gode muligheder i at børsnotere på en børs udenfor Danmark.

Fluoguide fremlægger positive fase 1-resultater

Diagnostikselskabet Fluoguide kommer succesrigt ud af sit første kliniske studie i fase 1, hvor virksomhedens hovedaktiv har vist sig sikkert for patienterne. Adm. direktør Morten Albrechtsen kalder det Fluoguides hidtil vigtigste milepæl.

Blev kastet på porten: SOS International glipper milliardbeløb

SOS International er gået glip af en omsætning på 4,5 mia. kr. fra kviktest-indsatsen, som blev overdraget til to andre selskaber, da SOS International hverken havde styr på hygiejne eller personfølsomme data, da selskabet varetog opgaven med at udbyde antigentest i fire regioner.

Diagnostik-giganter cementerede førerrolle under pandemien

Selvom coronapandemien har revolutioneret efterspørgslen af diagnostikprodukter, er der ikke vendt op og ned på de globale virksomheders positioner i markedet. De største diagnostikselskaber har også fået størst udbytte af situationen, siger den internationale topchef hos Roche Diagnostics, der fortæller, hvordan han styrede mastodonten gennem pandemien.

1 - 25 af 477
Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier